خادم الزهرا(سلام الله علیها)

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

پاک ترین بقعه

05 مهر 1400 توسط اكرام كمري

​پیامبر اکرم (صلی الله علیها وآله وسلم) :

کربلا پاک ترین بقعه روى زمین و از نظر احترام بزرگترین بقعه ‏ها است و الحق که کربلا از بساط هاى بهشت است .

 [بحار الانوار ، ج 98، ص 115]

 نظر دهید »

دل نوجوان

06 فروردین 1400 توسط اكرام كمري

حضرت_علی علیه السلام می فرمایند:

انما قلب الحدیث کالارض الخالیة مهما ألقی فیها من کل شیء قبلته.

 دل نوجوان همانند زمین آماده و پاکی است که هر بذری در آن بپاشید، همان را قبول خواهد کرد.

نهج البلاغه، نامه ی 31.

اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج

 نظر دهید »

معرفت امام علیه السلام

01 فروردین 1400 توسط اكرام كمري

ابن ابی عمير از امام کاظم سلام الله علیه نقل كرده كه فرمودند:

برخی از شما، نماز بيشتری می خوانند و برخی از شما، حج بيشتری به جا می آورند و برخی از شما، صدقه بيشتری می دهند و برخی از شما، روزه بيشتری می گيرند؛ولی برترين شما كسی است كه، (نسبت به ما) با معرفت تر باشد.

بحار الأنوار ، ج‏۳ ص ۱۴1

 نظر دهید »

علامت انسان شاکر

01 فروردین 1400 توسط اكرام كمري

دیروز می توانست پایان زندگی من باشد. پس امروز که زنده ام لطفی از جانب خداوند است. در حقیقت دیدن هر روز، لطفی از جانب اوست. خدایا تو را شاکرم به خاطر امروزم که به من عطا فرمودی.

رسول گرامی اسلام (صلي‌الله عليه و آله) می فرمایند: آدم شكرگزار چهار علامت دارد: 

1. در وقت نعمت شاكر است

2. هنگام بلا صابر است

3. به قسمت خدا قانع است

4.تنها خدا را ستايش می کند.

تحف‌العقول، ص 21

 نظر دهید »

فرزند صالح و مومن

09 اسفند 1399 توسط اكرام كمري

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:

یا علی، چون فرزند نصیب شود در گوش راستش اذان و در گوش چپش اقامه بگو تا هرگز شیطان به او آسیبی نرساند.

تحف العقول، ص۱۵

 نظر دهید »

دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو ، چیزی نمی‌باشد

04 آبان 1399 توسط اكرام كمري

امام حسن عسکري  علیه السلام  فرمودند: 

دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو ، چیزی نمی‌باشد عبارتند از:

ایمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به دوستان و آشنایان.

این یعنی دین و انسانیت از هم جدا نیستند.

کسانی که وقتی ازشون گله می کنیم که چرا دینداری درستی ندارند، میگن:باید انسانیت داشت،ببینن که انسانیت و دین دو جزء ایمان یک شیعه است.

قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری – علیه السلام –: خَصْلَتانِ لَیْسَ فَوْقَهُما شَیءٌ: الاْیمانُ بِاللهِ، وَنَفْعُ الاْخْوانِ.

تحف العقول، ص. ۴۸۹

 نظر دهید »

سبب ریزش گناهان

10 فروردین 1399 توسط اكرام كمري

 دو چیز است که سبب ریزش گناهان می شود : اول بیماری، دوم سجده، در روایت است که : اگر کسی به سجده برود و مدتی در سجده بماند و شکراً لِلِّه، شکراً لِلِّه،عفواً لِلِّه، عفواً لِلِّه بگوید، مخصوصاً بعد از خواندن نماز شب،اگر ده پانزده دقیقه در حال سجده باشید،گناهان می ریزد. حدیث دارد که : سجده گناهان انسان را می ریزاند، همانطور که باد فصل پاییز، سبب ریزش برگ ها می شود.

 انسان وقتی به سجده می رود، سبک می شود.این حالت سبکی برای این است که گناهان انسان ریخته می شود؛ چون که گناه انسان را سنگین می کند.پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در خطبۀ شعبانیه فرمودند: گناهان پشت شما را سنگین کرده ،پس در ماه رمضان روزه بگیرید و عبادت کنید تا از سنگینی گناهان بیرون بیایید.

 بررسی گناهان کبیره در مواعظ آیت الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ،1395 ، ص104

 نظر دهید »

درختان را در فصل زمستان هرس می ‎کنند

21 بهمن 1398 توسط اكرام كمري

​مرحوم حاج اسماعیل دولابی: پدر و مادر مواظب باشند در اثر فشاری که برای عمل به عبادات و احکام به بچّه می ‌‎آورند ، در محبّت بچّه به آنها لطمه نخورد. اگر فرزند پدر و مادر نمازخوان را دوست داشته باشد ، خود فرزند نمازخوان می ‎شود، نیاز به فشار آوردن زیاد نیست. و اگر از آنها منزجر شود ، از دین و عمل به احکام نیز خواهد برید.

اگر محبّت بچّه محفوظ ماند ، ولو چند روزی در عمل به احکام شرع سستی کند ، جای نگرانی نیست ، آخرالامر به آغوش دین باز می‎گردد و با رغبت به احکام مقید می ‎شود. عمل با کُره و اکراه و بدون رغبت نه تأثیر سازنده دارد و نه ثواب و اجر. بگذارید فرزندانتان با رغبت به سمت دین و عبادت بیایند

همان ‎طور که گیاهان و درختان را در فصل زمستان هرس می ‎کنند و شاخه ‎های اضافی‌ شان را می ‎زنند و اگر در بهار بزنند درخت آسیب می ‎بیند و جای شاخه ‎ی کنده شده سیاه و خشک می ‎شود ، در نهی از منکر هم باید وقتی فرد در حالت خنکی و آرامی ‎است ، به او تذکّر داد. اگر در گرمای کار تذکّر بدهی، مؤثّر نخواهد بود و چه بسا موجب لجاجت او شود و محبّتش به خداوند و اولیا و خودت هم لطمه ببیند.

فرزندتان را خیلی نهی نکنید، چون فطرتشان خراب می شود ‎. وقتی دیدی یک‌ روز صبح فرزندت خودش بیدار شد و بدون این‌که کسی به او بگوید ، وضو گرفت و در گوشه ‎ی خلوتی نماز خواند ، بدان نماز فرزند ت را گرفت ؛ سجده ‎شکر بجا بیاور. مبادا از آن به بعد فرزندت را برای نماز خواندن تحریک کنی. 

مصباح الهدی ، تألیف استاد مهدی طیّب

 نظر دهید »

معرّفی بهترین بنده خدا 

21 بهمن 1398 توسط اكرام كمري

امیرالمؤمنین‌ علی علیه السلام :

بهترین بنده خدا کسی است که حقایق دنیا را با چشم دل نگریسته، همواره به یاد خدا بوده و اعمال نیكو، فراوان انجام داده است، از چشمه گوارای حق سیراب گشته، سرچشمه ای كه به آسانی به آن رسید و از آن نوشیده سیراب گردید از راه هموار و راست قدم برداشته، پیراهن شهوات را از تن بیرون كرد.

کتاب ارزشمندنهج البلاغه ، خطبه ۸۷

 نظر دهید »

سه خلصت در مومن باشد از سختی های صحرای محشر در امان است

12 بهمن 1398 توسط اكرام كمري

امام سجاد علیه السلام :

سه حالت و خصلت در هر يك از مؤمنين باشد در پناه خداوند خواهد بود و روز قيامت در سايه رحمت عرش الهى مى باشد و از سختى های صحراى محشر در امان است :

اوّل آن كه در كارگشائى و كمك به نيازمندان و درخواست كنندگان دريغ ننمايد.

دوّم آن كه قبل از هر نوع حركتى بينديشد كه كارى را كه مى خواهد انجام دهد يا هر سخنى را كه مى خواهد بگويد آيا رضايت و خوشنودى خداوند در آن است يا مورد غضب و خشم او مى باشد.

 سوّم قبل از عيب جوئى و بازگوئى عيب ديگران ، سعى كند عيب هاى خود را برطرف نمايد.

بحارالا نوار: ج۷۵ ص۱۴۱

 نظر دهید »

فضیلت آرزوی زیارت امام حسین علیه السلام

22 مهر 1398 توسط اكرام كمري

امام  صادق علیه السلام:

 مَا مِنْ أَحَدٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ إِلَّا وَ هُوَ یَتَمَنَّى أَنَّهُ زَارَ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ ع لَمَّا یَرَى لِمَا یُصْنَعُ بِزُوَّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ مِنْ کَرَامَتِهِمْ عَلَى اللَّهِ

 هیچ کس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو می‌کند ای کاش امام حسین علیه السلام را زیارت کرده بودم آن هنگامی که می بیند که با زوار امام حسین علیه السلام چه می‌کنند، چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع می‌شوند.

  وسائل الشیعه/ ج14/ص424

 نظر دهید »

اثـر دعا در حـق دیـگران 

10 مهر 1398 توسط اكرام كمري

امام صادق علیه السلام مےفـرمایند:

اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا ڪند از عـرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است.

این در حالی است كه اگر بـرای خودش دعا می ڪرد، فقط به اندازه هـمان یك دعایش به او داده می شد.

پس دعای تضمین شـده ای که صد هـزار برابر آن داده می شود، بهتـر است از دعایی(دعای شخص برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.

مَن لایَحضره الفَقیه، ج۲، ص۲۱۲

 نظر دهید »

آفتابی که به زائر امام حسین علیه السلام می‌تابد، مانند هیزم گناهاناش را می‌سوزاند 

05 مهر 1398 توسط اكرام كمري

امام صادق(علیه السلام): زائرِ امام حسین(علیه السلام) وقتى به قصد زيارت از خانه‏‌اش خارج شد، سايه‏‌اش بر چيزى نمی‌افتد مگر اینکه آن چيز برايش دعا می‌کند. و هنگامى كه آفتاب بر سرش بتابد، گناهانش را می‌سوزاند همان‌طور كه آتش هيزم را می‌سوزاند.

 کامل الزیارت ، ص۲۷۹ 

 نظر دهید »

ماه تزکیه

22 شهریور 1398 توسط اكرام كمري

حجت الاسلام پناهیان:

محرم ماه تزکیه است، تزکیه‌ای که امام حسین(علیه السلام) در ماه محرم به ما می‌دهد از رمضان بالاتر است. باید از ماه محرم انتظار مغفرت و پاکی از گناهان و تزکیۀ نفس داشته باشی. همین که می‌روی عزای حسین و «حسین، حسین» می گوی، تزکیۀ نفس پیدا می‌کنی. لذا باید بعد از محرم رذائل اخلاقیت کم شده باشد و الا معلوم می‌شود که جلوی امام حسین(علیه السلام) مقاومت کرده‌ای و نگذاشته‌ای دلت را آباد کند.

 نظر دهید »

امید به خدا داشتن

01 شهریور 1398 توسط اكرام كمري

​هركس به خدا امیدوار باشد باید، امید او در كردارش آشكار شود، هر امیدواری جز امید به خدای تعالی ناخالص است، و هر ترسی جز ترس از خدا نادرست است. 

گروهی در كارهای بزرگ به خدا امید بسته و در كارهای كوچك به بندگان خدا روی می‌آورند. پس حق بنده را ادا می‌كنند و حق خدا را بر زمین می‌گذارند.

نهج_البلاغه | خطبه ۱۶۰

 نظر دهید »

دحوالارض

06 مرداد 1398 توسط اكرام كمري

​همان روزی است که خداوند اراده کرد زمین برای سکونت نوع بشر آماده شود و خشکی هویدا شود که بتواند رزق آدمی را مهیا کند و جایی برای سکونتش باشد. 25 ذی القعده روز دحو الارض است[2] که از جهت منزلت و مقام جزء چهار روز ممتاز ایام سال است که در تعالیم اسلامی توصیه شده است آن را گرامی داشته و اعمال مخصوص بجا آورده شود. 

وَ هُوَ الَّذی مَدَّ الْاَرْضَ 
و اوست کسی که زمین را گسترش داد( سوره رعد،آیه3)

خداوند زمین را به گونه ای گسترانید که برای زندگی انسان و پرورش گیاهان و جانداران آماده گردد؛ گودال ها و سراشیبی های تند و خطرناک را با فرسایش کوه ها و خرد کردن سنگ ها و تبدیل به خاک پر شد و زمین مسطح و قابل زندگی شد.[3] 
حضرت علی علیه السلام دحو الارض را نزول اولین رحمت خداوند بر اهل زمین بیان می نمایند و می فرمایند کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت. دحوالارض روزی که میلاد پیامبران اولوالعزم ابراهیم خلیل الله ، عیسی روح الله و پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم در این روز برای حجه الوداع به همراه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از مدینه خارج شدند و بنا به نقلی روز ظهور حضرت حجت علیه السلام است.
روزی ها و نعمت های پروردگار در چنین روزی گسترش یافته است؛ نعمت هایی که توان شمارش آن را نداشته و کسی را یارای شکر آن نیست و اگر تو در بزرگی شأن دحوالارض بنگری، حیرت زده خواهی شد. از این جاست که انسان عارف و مراقب در برابر خیل نعمت های گوناگون، شکری بر خویشتن واجب می بیند. 
از دست و زبان که برآید کز عهده شکرش به در آید 

زیارت امام رضا علیه السلام در اين روز افضل اعمال مستحب و مؤكدترين آداب است. روزه اش همانند روزه ی و کفاره هفتاد سال است. هر کس این روز را روزه بدارد و شبش را سپری نماید برایش هر آنچه در زمین و آسمان است استغفار می نماید.
اعمال دحوالارض شامل: شب زنده داری، روزه، غسل و  نماز مخصوصیاست که تا پیش از ظهر شرعی باید بجا آورده شود؛ به شکلی که در هر رکعت پس از حمد، پنج مرتبه سوره شمسخواند شود و پس از سلام بگوید: لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

 1 نظر

نجات در قیامت

31 تیر 1398 توسط اكرام كمري

امام رضا عليه السّلام فرمودند:

هر كس مرا در غربت زيارت كند روز قيامت در سه جا نزد او خواهم آمد تا از ترس هاى آن جا نجاتش دهم؛

۱.هنگامى كه نامه هاى اعمال مردم از راست و چپ به پرواز درآيد.

2.صراط

3.قیامت

 الخصال، ج۱ص:١٦٨

 نظر دهید »

اجابت

31 تیر 1398 توسط اكرام كمري

رسول خدا(صلی الله علیه وآله وسلم):

خداوند عزوجل می فرماید: کسی که از من چیزی بخواهد و یقین داشته باشد که ضرر و منفعت در دست من است، اجابتش خواهم نمود.

ثواب الاعمال و عقاب الاعمال،ص153.

 نظر دهید »

علت رفتن برکت

16 تیر 1398 توسط اكرام كمري

پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) :

لا يَزالُ النّاسُ بِخَيرٍ ما أمَروا بِالمَعروفِ ونَهَوا عَنِ المُنكَرِ وتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوى. فَإِذا لَم يَفعَلوا ذلِكَ نُزِعَت مِنهُمُ البَرَكاتُ، وسُلِّطَ بَعضُهُم عَلى بَعضٍ، ولَم يَكُن لَهُم ناصِرٌ فِي الأَرضِ ولا فِي السَّماءِ.

مردم پيوسته در آسايش به سر مى‌برند، تا وقتى كه امر به معروف و نهى از منكر كنند و يكديگر را بر نيكى و تقوا ياور باشند. هرگاه چنين نباشند، بركت‌ها از آنان گرفته مى‌شود و برخى بر برخى چيره مى‌شوند. آن‌گاه نه در زمين و نه در آسمان، ياورى نخواهند داشت .

    تهذيب الأحكام ج ۶ ص ۱۸۱

 نظر دهید »

خوشبخت ترین مردم

15 تیر 1398 توسط اكرام كمري

امام علی علیه السلام:

خوشبخت ترین مردم،کسی است که فضل و مقام ما را بشناسد به وسیله ما به خدا نزدیک شود و در دوستی ما یکدل و مخلص باشد و به آن چه ما بدان فرا خواندیم عمل کند و از آنچه ما نهی کردیم دست بردارد.چنین کسی از ماست و در سرای ماندگاری(بهشت) با ماست.

                      غررالحکم،ص3297.

 نظر دهید »

روز قیامت و دیدن پیامبر

12 تیر 1398 توسط اكرام كمري

از رسول خدا(صلی الله علیه وآله وسلم):

همه مسلمانان در روز قیامت مرا می بینند مگر: عاق والدین(کسانی که پدر ومادرشان از آنها ناراضی اند)،شرابخور، و کسی که نام مرا می شنود و صلوات نمی فرستد.

جامع السعادات،ج2،ص236.

 نظر دهید »

وظیفه فرزندان بعد از مرگ والدین

12 تیر 1398 توسط اكرام كمري

حضرت رسول(صلی الله علیه وآله وسلم)می فرمایند:

4وظیفه بعد از مرگ والدین:

1.نماز و استغفار برای آنها

2.وفا کردن به پیمان ها و قراردادهای آنها

3.احترام کردن به دوستان آنها

4.صله رحم از طرف آنها

واین چیزهایی است بر فرزند بعد از مرگ پدر ومادر لازم است انجام دهد.

      کتاب المیزان،ج15،ص56.

شادی روح جمیع اموات صلوات

 نظر دهید »

نشانه انسان صبور

07 تیر 1398 توسط اكرام كمري

پیامبــر اکرم (ص) میفـرمایند :

صبور سه نشانه دارد :

اول آن است که سستی نمیکند ؛

دوم آنکه افسرده و دلتنگ نمیشود ؛

سوم آنکه از پروردگار خود شکوه نمیکند ؛

زیرا اگر سستی کند ، حق را ضایع کرده ؛ و اگر افسرده و دلتنگـ باشد شکر نمی گذارد ؛ و اگر از پروردگارش شکوه کند او را معصیت کرده است

                                 علل‌الشرایع،ج۲،ص۴۹۸

 نظر دهید »

توصیه به طلاب

04 تیر 1398 توسط اكرام كمري

‌از سیدعبدالکریم کشمیری می پرسند : 

 برای عموم طلبه ها شما چه توصیه ای 

می کنید که به مقصدی که امام زمان (عج) می خواهند، برسند؟

می گوید : نمازشب ، تهجد ، بندگی !

کتاب شیدا ، ص ۵۲

 نظر دهید »

 دلم برای چمران تنگ شده است 

02 تیر 1398 توسط اكرام كمري

 یک روز حاج احمد آقا از دفتر امام به ستاد جنگهای نامنظم در اهواز تلفن کردند‌ ‌و گفتند که امام می‌فرمایند: دلم برای دکتر چمران تنگ شده است، بگویید به تهران‌ ‌بیاید.

 دکتر که در آن روزها در منطقه سوسنگرد از ناحیه پا مجروح شده بود، پس از‌ ‌شنیدن این پیام راهی تهران شد و به محضر امام شرفیاب گردید. در معیت ایشان‌ ‌نقشه‌ها و کالکهای منطقه عملیاتی را به خدمت امام بردیم. دکتر از ناحیه پا ناراحتی‌ ‌‌داشت و نمی‌توانست پایش را جمع کند و دو زانو بنشیند اما به احترام امام که به او‌ ‌عشق می‌ورزید در مقابل ایشان دو زانو نشست و در حالی که فشار زیادی را متحمل‌ ‌می‌شد شروع به توضیح و توجیه نقشه‌ها کرد.

امام با فراست خاصی که داشتند متوجه‌ ‌ناراحتی دکتر شده و فرمودند: «آقای دکتر پایتان را دراز کنید و راحت باشید.» دکتر‌ ‌عرض کرد راحت هستم. امام فرمودند: «می‌گویم پایتان را دراز کنید.» دکتر به احترام‌ ‌امام نپذیرفتند و عرض کردند دردی احساس نمی‌کنند. دو مرتبه امام با لحن خاصی‌ ‌ فرمودند: «می‌گویم پایتان را دراز کنید و راحت بنشینید» که لاجرم او هم پذیرفت.

پس‌ ‌از اینکه دیدار به اتمام رسید، امام که آماده رفتن به حسینیه جماران برای دیدار با مردم‌ ‌بودند فرزند خود حاج احمد آقا را که وسط حیاط منزل ایستاده بود صدا کردند و به او‌ ‌فرمودند: «احمد، احمد!» ولی حاج احمد آقا در داخل حیاط بود و صدای امام را‌ ‌نمی‌شنید. بنده او را از داخل ایوان صدا کردم و گفتم که امام شما را صدا می زنند حاج‌ ‌احمد آقا خدمت امام که رسیدند. آقا به او فرمودند: «این میزها را که گذاشته‌اید، آقای‌ ‌چمران با پای زخمی که نمی‌تواند از روی آنها رد شود. اینها را بردارید و راه را باز ‌کنید. ‌

 برداشت‌هایی از سیره امام خمینی (ره)، جلد۲، صفحه۲۰۳.

 نظر دهید »

ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺧﺪﺍ ﮐﺠﺎﺳﺖ

31 خرداد 1398 توسط اكرام كمري

استاد محسن قرائتی:

ﭼﺮﺍ ﺑﻌﻀﯽ آدم ﻫﺎ ﺑﺎ ﮐﻮﭼﮏﺗﺮﯾﻦ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺗﻮ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﻣﯽﺷﻦ ، ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻫﺮ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﻣﯽﺧﻮﺍﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ.ﭘﺲ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺧﺪﺍ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟

 ﺁدم ها ﺳﻪ ﺩﺳﺘﻪﺍﻧﺪ :

اول : ﻋﯿﻨﮏ

دوم : ﻣﻠﺤﻔﻪ

سوم : ﻓﺮﺵ

ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮏ ﻟﮑﻪ ﭼﺎﯾﯽ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻋﯿﻨﮑﺖ ، ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﭘﺎﮎ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ!ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﮑﻪ بنشیند ﺭﻭﯼ ﻣﻠﺤﻔﻪ ، ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯼ ﺳﺮ ﻣﺎﻩ ﮐﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻠﺤﻔﻪ ﻫﺎ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ، ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ “ﭼﻨﮓ” ‏(مثل ﺯﻣﺎﻥ ﻗﺪﯾﻢ) ﻣﯽ ﺷﻮﯾﯽ !ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﮑﻪ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺵ ، ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯼ ﺳﺮ ﺳﺎل ، ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﺑﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﺎﻧﺶ ﻣﯿﺎﻓﺘﯽ!

ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺑﻨﺪﻩﻫﺎﯼ مؤﻣﻨﺶ ﻣﺜﻞ ﻋﯿﻨﮏ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.ﺑﻨﺪﻩﻫﺎﯼ ﭘﺎﮎ ﻭ ﺯﻻﻟﯽ ﮐﻪ ﺟﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﻭﯼ ﭼﺸﻢ ﺍﺳﺖ ، ﺗﺎ ﺧﻄﺎ ﮐﺮﺩﻧﺪ ، ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺣﺎﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ. ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻌﺶ ﺗﻨﺒﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺑﺎ ﭼﻨﮓ! ﻭ ﺁﻥ ﮔﺮﺩﻥ ﮐﻠﻔﺖﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﺩ ﺗﺎ ﭼﺮﮎﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺟﻤﻊ ﺷﻮﺩ ; (ﻗﺮﺁﻥ ﮐﺮﯾﻢ: ﻣﺎ ﺑﻪ ﮐﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻬﻠﺖ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﺮ ﮐﻔﺮ ﺧﻮﯾﺶ ﺑﯿﺎﻓﺰﺍﯾﻨﺪ) ﻭ ﺳﺮ ﺳﺎﻝ ‏(ﯾﺎ ﻗﯿﺎﻣﺖ ، ﯾﺎ ﻫﻢ ﺩﻧﯿﺎ ﻭ ﻫﻢ ﻗﯿﺎﻣﺖ‏) ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺍﺯ ﺷﺮﻣﻨﺪﮔﯽ ﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ

 نظر دهید »

خاطرات استاد

30 خرداد 1398 توسط اكرام كمري

خاطره ای از استاد قرائتی:

قبل از انقلاب در سفری که به کرمان داشتم وارد دبیرستانی شدم، بچه ها در حال بازی بودند. رئیس دبیرستان زنگ را به صدا در آورد و ورزش را تعطیل و بچه ها را برای سخنرانی من جمع کرد.                 من هم گفتم:بسم الله الرخمن الرحیم.اسلام طرفدار ورزش است و السلام.این بود سخنرانی من، بروید سراغ ورزش.                                                رئیس دبیرستان گفت:آقای قرائتی شما مرا خراب کردی! گفتم: تو می خواستی مرا خراب کنی و بچه ها را بازی شیرین جدا کنی و پای سخن من بیاوری.   آنان تا قیامت نگاهشان به هر آخوندی می افتاد می گفتند: این ها ضد ورزش هستند و با این حرکت از آخوند یک قیافه ضدورزش درست می کردی.          بچه ها دور من جمع شدند و گفتند: عجب آقای خوبی! پرسیدند شب ها کجا سخنرانی دارید؟               من هم آدرس مسجدی را که در آنجا برنامه داشتم به بچه ها دادم. شب دیدم مسجد پر از جوان شد.

                     کتاب:خاطرات استاد،ص79

 نظر دهید »

پیاز در کیسه

29 خرداد 1398 توسط اكرام كمري

روزی لقمان به فرزندش گفت :

از فردا یک کیسه با خودت بیاور 

و در آن به تعداد آدم‌هایی که دوست نداری 

و از آنان بدت می‌آید پیاز قرار بده 

روز بعد فرزند همین کار را انجام داد 

و لقمان گفت : هرجا که می‌روی 

این کیسه را با خود حمل کن.

فرزندش بعد از چند روز خسته شد 

و به او شکایت برد که پیازها گندیده 

و بوی تعفن گرفته است و این بوی تعفن 

مرا را اذیت می‌کند!!

لقمان پاسخ داد :این شبیه وضعیتی است که 

تو کینه دیگران را در دل نگه داری . 

این کینه ، قلب و دلت را فاسد می‌کند 

و بیشتر از همه خودت را اذیت خواهد کرد.

 نظر دهید »

 دنیا، تکیه گاهی کاذب

28 خرداد 1398 توسط اكرام كمري

آیت الله جوادی آملی می فرمایند:

 علّت نا آرامی مردم عادی آن است که به چیزی تکیه می‌کنند که خود تکیه‌گاهی ندارد.

به همین جهت به عنوان ضرب‌المثل می‌گویند: «الغَریقَ یتَشبَّثُ به کلِّ حَشِیش»؛ انسان غرق شده، به هر گیاهی تکیه می‌کند و دست می‌اندازد تا نجات پیدا کند؛ زیرا خیال می‌کند آن گیاه، در دریا ریشه دارد و قوی است. 

 کسانی که در محبّت دنیا غرق شدند، دست و پا می‌زنند و هر لحظه، خطر احساس می‌کنند و به این و آن متمسّک می‌شوند و به زرق و برق‌ها تکیه می‌کنند تا از اضطراب برهند، ولی نمی‌توانند.

دانش و روش بندگی ص 364

 نظر دهید »

علت غصب فدک

15 بهمن 1397 توسط اكرام كمري

ده روز پس از رحلت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و در حالی که حضرت زهرا سلام الله علیها با پهلوی شکسته در بستر بیماری بود،خبر آوردند که فدک از دست رفت.ماموران ابوبکر به دستور او نماینده حضرت زهرا سلام الله علیها را از فدک اخراج کرده و آن را هم چون خلافت به تصرف خویش در آوردند. راز غصب فدک در این بود که غاصبان می دانستند واگذاری فدک به اهل بیت علیه السلام امری فراتر از یک میراث گذاری عادی است که بزرگ خاندانی برای بازماندگانش بر جای می نهد.می دانستند که فدک روی سکه امامت است،امامت و خلافت به حکم خدا ویژه اهل بیت علیهم السلام بود و فدک، پشتوانه حکم خدا بود.می دانستند که فدک بعد اقتصادی خلافت است و خلافت،بعد سیاسی فدک و این دو، فدک و خلافت، قوی ترین پشتوانه های امامت و استمرار بخش نبوت است.آنان به خوبی می دانستند که بدون غصب این دو توامان، نمی توان امام بر حق را خانه نشین و حکومتی ظالمانه را بر پا ساخت. بخشش فدک به حضرت زهرا سلام الله علیها کاملا حساب شده و از روی حکمت الهی صورت پذیرفته بود تا قوی ترین پشتوانه اقتصادی امامت و بر طرف ساز احتیاجات مالی خلافت باشد وگرنه به فرموده مولای متقیان:اهل بیت کجا و چشمداشت به فدک کجا؟ غصب فدک به منظور درهم شکنی و تصاحب مستحکم ترین پشتوانه ولایت و امامت صورت پذیرفت  و این همان سیاستی است که امروزه عده ای از منافق صفتان داخلی در ایران اسلامی پیش گرفته اند و الاش می نمایند تا با دلیل تراشی های واهی پشتوانه های مالی واقتصادی ولایت را تضعیف نمایند و در نهایت از تحت اختیار رهبری خارج گردانند.                 کتاب جامی از زلال کوثر،ص164

 نظر دهید »

زائر امام حسین(علیه السلام)

26 مهر 1397 توسط اكرام كمري

آفتابی که به زائر حسین می‌تابد، مانند هیزم گناهاناش را می‌سوزاند.

امام صادق(ع): زائرِ حسین(ع) وقتى به قصد زيارت از خانه‌اش خارج شد، سايه‌اش بر چيزى نمی‌افتد مگر اینکه آن چيز برايش دعا می‌کند. و هنگامى كه آفتاب بر سرش بتابد، گناهانش را می‌سوزاند همان‌طور كه آتش هيزم را می‌سوزاند.    

                                                                                                          کامل الزیارت ، ص۲۷۹ 

 نظر دهید »

برای مدیریت دعواهای خانوادگی چکار کنیم؟

21 مهر 1397 توسط اكرام كمري

هنگام مشاجره و درگیری مجموعه ای از علائم جسمی بروز می کند. این علائم شامل ضربان سریع قلب، عرق کردن کف دست ها، سرگیجه ها، خشم، دلشوره و گرفتگی عضلات است. حل تعارض از مهارت های بین فردی است که می توان به شیوه ای نظام مند، از آن برای حل و فصل اختلافات استفاده کرد. تکنیک هایی که در این مطلب می خوانید به شما کمک می کنند تا ناسازگاری ها را مدیریت کنید. 1.تکنیک بازگشت :وقتی آرام شدید، دوباره بازگردید و آرام درباره مشکل بحث کنید. اگر احساس آرامش نمی کنید، بحث درباره مشکل را به بعد موکول کنید. 2.تکنیک توقف:پذیرش این تکنیک ساده به زمان و مقداری شوخ طبعی نیاز دارد. وقتی مشاجره و درگیری اوج می گیرد، دست خود را بالا می گیرید و فریاد می زنید «توقف» یا «ایست». این علائمی است که می گوید دو طرف باید فریاد زدن را متوقف کنند و به اتاق های مجزایی بروند. 3.تکنیک تایم اوت:توقف کردن درگیری به معنای حل و فصل مشکل نیست بلکه مهلتی است تا طرفین آرام شوند و به حالت عادی بازگردند. زوج ها، هنگام مشاجره هیجان زده می شوند. وقتی این اتفاق می افتد میزان ضربان قلب، تنفس، نبض و هورمون آدرنالین خون افزایش می یابد. یکی از اهداف این مرحله، آرام کردن افراد است. هر فرد به اتاقی می رود و 15-10 دقیقه بی سر و صدا می نشیند. 4.تکنیک تنفس آهسته:گاهی وقت ها برای آرام شدن باید نفس عمیق کشید. در این مهلت 15-10 دقیقه ای استراحت، دستتان را روی شکم خود بگذارید و نفس بکشید. کم کم سرعت نفس کشیدنتان را کم کنید و عمیق تر نفس بکشید. پس از چند لحظه آرام خواهید شد. 5.تکنیک گفت و گوی محترمانه:پس از گوش دادن به همه حرف های همسر، از نیازها، نگرانی ها و مسائلی که باعث ناراحتی شما شده است، با آرامش و احترام سخن بگویید: • نیازها و نگرانی های خود را شرح دهید. .  همسر خود را سرزنش نکنید. •   در جستجوی راه حلی باشید. •   از او بخواهید خلاصه حرف های شما را بازگو کند. •   او نیز باید به نیازها و نگرانی های شما توجه کرده باشد و آنها را به یاد بسپرد. گاهی اوقات، در شرایطی که رسیدن به توافق دشوار است، درخواست کمک از فرد سوم سودمند است. 6.تکنیک ارتباط چشمی:گوش دادن و یادگیری آن کار آسانی نیست. با استفاده از روش گوش دادن فعال، می توانید به همسر خود نشان دهید که به حرف های او گوش می دهید. وقتی همسر شما حرف می زند، به چشم هایش نگاه کنید. با این کار نشان می دهید که به حرف های او توجه دارید. هر دو سه دقیقه یک بار، حرف های همسر خود را جمع بندی کرده و بازگو کنید. این روش به همسر شما که ممکن است آشفته و عصبی باشد کمک می کند تا به آسانی و با اطمینان، احساس های خود را به زبان آورد. استفاده از زبان بدن- با حرکت هایی مانند تکان سر او را به حرف زدن تشوییق کنیم.                                 مشاوره ریحانه

 نظر دهید »

حدیث بسیار جالبی از امام صادق علیه‏ السلام:

17 تیر 1397 توسط اكرام كمري

​هرگاه یـکی از بـرادران مـا دست حـاجـت به سوی یکی از شیعیان ما دراز کند و او بتواند کمکش کند و دریغ ورزد، خداوند عز و جل او را به برآوردن نیازهای یکی از دشمنان ما مبتلا می‏کند و به سبب آن در روز قیامت عذاب شود. ثواب الاعمال، صفحه ۲۹۷

 نظر دهید »

سلام برتربت بی مزار حضرت صادق علیه السلام

17 تیر 1397 توسط اكرام كمري

سلام من به بقیع و به تربت صادق سلام من به مدینه به غربت صادق سلام من به مدینه به آستان بقیع سلام من به بقیع و کبوتران بقیع  سلام من به مزار معطّر صادق که مثل ماه درخشد به آسمان بقیع شهادت حضرت امام صادق علیه السلام را خدمت آقا امام زمان عج وتمامی شیعیان جهان تسلیت عرض می نمایم. هدیه به روح ائمه بقیع صلوات ☑️

 نظر دهید »

عملیات رمضان61

18 خرداد 1397 توسط اكرام كمري

‏شب قدرِ ٣٦سال پیش «عملیات رمضان» در اوج تابستان آغاز شد. بسیاری از شهدایش تشنه جان دادند پای ایران و ایمانِ‌مان. شلمچه/عملیات رمضان۱۳۶۱            

                                                                                شادی روح شهدا صلوات

 1 نظر

السلام علیک یا امیرالمومنین علیه السلام

15 خرداد 1397 توسط اكرام كمري

یتیمان کوفه چرا چشم انتظارید   

گرسنه بخوابید دیگر بابا ندارید

چراغ مسجد کوفه گردیده خاموش

صدای اذان علی دگر نیامد بگوش

شهادت مظلومانه ی امام علی علیه السلام را خدمت آقا امام زمان عج وشما سربازان امام زمان عج تسلیت عرض می نمایم. التماس دعا

 نظر دهید »

طلب مغفرت

15 خرداد 1397 توسط اكرام كمري

 در شب قدر طلب مغفرت كنيم؛ و الا روزی خطاب الهی به گناهکاران می آید که ما شما را فراموش کردیم امام خامنه ای(مدظله العالی): شب_قدر، فرصت مغفرت است. حالا که خدا به من وشما میدان داده که به سویش برگردیم، طلب مغفرت کنیم و معذرت بخواهیم. اینجا که عذرخواهی درجه می‌آفریند و گناهان را میشوید، از خدا عذرخواهی کنید.والا روزی خواهدآمد که به مجرمین اجازه عذرخواهی نمیدهند و خطاب الهی به گناهکاران می آید که «انّا نسیناکم»ما شما را فراموش کردیم! ۱۳۷۶/۱۰/۲

 نظر دهید »

خدایا توفیق دعاکردن به ما عنایت کن

14 خرداد 1397 توسط اكرام كمري

​استاد فاطمی نیا:

مولوي تمثيل آورده است كه فردي نشسته بود و یاربّ ميگفت.

شيطان براو ظاهر ميشود وميگويد:

تابه حال اين همه ياربّ گفته اي، چه فايده داشته است!؟

مرد دلش شکست و از دعا کردن منصرف شد و خوابيد.

شب كسي به خواب او آمد و گفت چرا ديگر  ياربّ نمي گويي!؟

جواب داد : چون جوابي نمي شنوم و ميترسم ازدرگاه خدا مردود باشم ، پس چرا دعا بكنم!؟

گفت خدا مرا فرستاده است تا به تو بگويم اين ياربّ  گفتن هایت همان لبّيك و جواب ماست!

يعني اگر خداوند نخواهد صداي ما به درگاهش بلندشود ، اصلا نميگذارد ياربّ بگوييم!

 نظر دهید »

سجده و ریزش گناه

07 بهمن 1396 توسط اكرام كمري

امام صادق(علیه السلام):

مردی خدمت پیامبرخدا آمد و عرض کرد: ای رسول خدا! گناهانم زیاد شده و اعمالم سست(اندک گشته)است.رسول خدا فرمود:زیاد سجده کن،زیرا همچنان که باد،برگ درختان را فرو می ریزاند،سجده گناهان را می ریزاند.

                                                                                                                  میزان الحکمه،جلد4،حدیث6901

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

خادم الزهرا(سلام الله علیها)

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اهمیت نماز اول وقت از دیدگاه بزرگان
  • وصیت نامه شهدا
  • اخلاقی
  • نجوای عاشقانه
  • بیانات رهبر
  • احادیث از امام زمان(عج)
  • مهدویت
  • احادیث
  • کلام بزرگان
  • دلنوشته
  • به قلم خودم
  • نکات پزشکی
  • نهج البلاغه

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس